FÖRENINGSKLÄDER 2023

Kläderna har anlänt (30.4.2023) och alla som beställt kläder har blivit kontaktade.

Ifall ni inte hann med så har IFN ett litet klädlager. Riktgivande saldo för plagg hittar ni under Föreningskläder sidan.


Nu finns det möjlighet att beställa föreningskläder med IFN tryck för säsongen 2023 (samma tryck som tidigare år). Kläderna beställs och betalas i Nonames webshop och levereras senare i en gemensam leverans till IFN. Det kommer även att finnas ett litet lager av plagg till försäljning direkt från IFNs lager i samband med provtillfällena (begränsat med modeller och storlekar).


För vem

Alla som representerar IFN på tävlingar ser vi gärna att bär IFNs föreningskläder. Alla ni som vet att ni kommer tävla eller eventuellt kanske planerar börja tävla denna säsong, passa på att kolla igenom klädläget. Förutom de som tävlar är förstås vem som helst välkommen att beställa klädena.

IFN strävar efter att ha ett litet lager av de vanligaste modellerna och storlekarna tillgängliga under säsongen. Speciellt de mindre juniorstorlekarna är svåra att förutspå efterfråga på så de riskerar att ta slut. Räkna därför inte med att kunna köpa kläderna senare under säsongen ur IFNs lager.


Provtillfällen

Det kommer ordnas tre provtillfällen i samband med måndags- och lördagsträningarna i stjärnhallen.

  • Måndag 6.2.2023 18:30-20:00 – Stora björnen/aulan, Stjärnhallen
  • Måndag 13.2.2023 18:30-20:00 – Stora björnen/aulan, Stjärnhallen
  • Lördag 18.2.2023 10:00-11:30 – Stora björnen/aulan, Stjärnhallen

PS. Alla provplagg har nu anlänt och finns med på provtillfällena 13.2 och 18.2.


Beställning

Beställningarna och betalningen gör var och via nonames webshop. Kläderna levereras 6-8 veckor efter att webshopen stänger. I samband med provtillfällena finns det även möjlighet att köpa kläder från IFNs klädlager direkt på plats (begränsat med plagg och storlekar)

Webshopen kommer vara öppen mellan 6.2 – 26.2.2023. Kläderna levereras till IFN i en gemensam leverans och vi meddelar senare om när och var kläderna kan avhämtas, men preliminärt i samband med måndagsträningarna i stjärnhallen.

Så här gör du

  • klicka på länken så kommer du till clubshopen
  • skapa ett konto
  • efter att du skapat ett konto så kan du logga in med din e-post, lösenord och koden 00369IFN
  • nu är du inne i clubshopen och kan göra din beställning

Länk: https://clubshop.nonamesport.com/sv/
Kod: 00369IFN


Modeller och priser

Kategorier:
Kläder