IFN 50 ÅR

14.10.2022 samlades IFN:arna först till en traditionell avslutning för att sedan avsluta kvällen med en 50-års jubileumsmiddag. Som värd för hela kvällen fungerade Kaj Kunnas som delade ut och premierade våra duktiga idrottare samt delade med sig av sina egna historier och erfarenheter.

Under säsongsavslutningen delades det ut hela 90 priser till både nya och erfarnare idrottare inom IFN! Våra FM och SFI deltagare Premierades traditionsenligt med rosor.

Efter premieringen av idrottarna fortsatte festligheterna uppe i Juthbacka Herrgård. Kaj guidade oss genom IFNs 50 åriga historia genom att intervjua flertalet viktiga Personer, allt från dagens aktiva idrottare i början av karriären till de som har sin aktivaste del i föreningen bakom sig. Bengt Kummel, IFNs första ordförande berättade hur det gick till när föreningen grundades. Jan-Erik Romar, en av föreningens mest framgångsrika idrottare genom tiderna, berättade hur det var att idrotta i den nystartade föreningen. Michaela Wiklund och Anna Hjulfors berättade om sina framgångsår. Robin Liljeqvist blev intervjuad om årets framgångar och sina framtida mål.


Lilian Libäck-Skrifvars, Anders Byggmästar och Jarl Dahlbacka var bara några av de namn som kom upp som exempel på personer som har sett till att IFN är den framgångsrika förening som det är idag.


Stort Tack till alla inblandade i IFNs verksamhet genom åren!


50 år har passerat för IFN och vi ser fram emot nästa 50.

Kategorier:
IFN föreningen