IFNs Ärevarv 2023

12.06.2023 är det dags för IFNs Ärevarv 2023 på Skogsvallen. Ärevarvet löps på samma sätt som förra året, indelat i två starter:

  • Ärekvarten för de yngsta och de som inte vill springa en hel timme. Start kl 18:00 och löpning 15min
  • Det traditionella Ärevarvet. Start kl 18:30 och löpning en timme

IFN bjuder på dricka och glass efteråt åt alla löpare. Alla deltagare under 18 år får ett litet överraskningspris. Alla som samlar in över 200 € får ett pris.

Vad göra ifall man inte kan delta?

IFN förväntar sig att alla som erhållit IFN:s tävlingslicens på IFN:s bekostnad deltar i Ärevarvet.  Har du förhinder att delta på plats på Ärevarvet den 12.6.2023? Det är lugnt, du kan ändå bidra genom att samla sponsorer och springa en annan gång, maila i så fall sponsorlistan till ifnykarlebynejden@gmail.com.

Läs mer om Ärevarvet här.

Du kan börja samla sponsorer redan nu!

Börja gärna samla ihop sponsorer så fort som möjligt och lämna in listorna på ett av följande sätt:

  • Ta i bruk Ärevarvsappen och mata in dina sponsorer elektroniskt
  • Senast lördag 10.06.2023 till ordförandes postlåda på Lingongränd 8
  • Skanna in och sänd till ifnykarlebynejden(a)gmail.com
  • Lämna in er lista till funktionärerna vid Skogsvallen strax innan start den 12.06.2023

Insamlingslista för 2023 hittar du här. Papperslistor finns äve i IFN:s postlåda vid domartornet vid Skogsvallens sportplan. Vill du använda Ärevarvsappen så skicka e-post till matias.laitala(a)mirka.com så öppnas din insamling.

Sponsorerna kan välja att sponsorera genom att betala en engångssumma eller en summa per sprunget varv. Det minsta sponsorbeloppet som faktureras är 15 € och den minsta sponsorsumman per varv är 1 €.

Ifall ni har sponsorer som sponsorerar per sprunget varv var tydlig med att meddela det till funktionärerna före starten 12.6.2023 så att det utses en varvräknare för dig. Alternativt bär en sportklocka under loppet som sköter varvräkningen.


OBS! Viktigt att sponsorns e-post, postadress och telefonnummer finns med på insamlingslistorna!

Frågor?
Du kan kontakta ordförande Tony Eklund (050 357 33 93), sända epost till ifnykarlebynejden@gmail.com eller fråga någon som varit med förr.

Kategorier:
Ärevarvet