*AVSLUTAD* – Intresseförfrågan kring program vårvintern 2024


Tyvärr måste vi meddela att vi inte kan ordna de planerade träningstillfällena på grund av för få anmälningar. Vi beklagar eventuella besvikelser och hoppas på förståelse.


Träningar i Botnia Hallen

Det nya året är äntligen här och vi på föreningen är igång med att planera spännande aktiviteter för vårvintern 2024. Vi har redan satt datum för två träningsdagar i Botnia Hallen: den 10 februari och den 23 mars. Innehållet för dessa dagar kommer att klargöras senare, men vi räknar preliminärt med träningar inom längd, kast och löpning. Programmet för dagen kommer att anpassas efter antalet deltagare, men vi siktar på 2 timmar träning på förmiddagen, varefter vi tar gemensam lunch (Pizza buffet?). Efter lunchen finns det möjlighet att fortsätta träningen om man så önskar.

Tampere Junior Indoor Games 2024

Vi har tidigare planerat att från IFN ordna resa till TJIG den 8:e – 10:e mars. Tyvärr kommer vi inte att kunna arrangera en gemensam resa dit på grund av hur grenarna är fördelade över dagarna. Dock är vi öppna för att hjälpa till att koordinera samåkning och boende för de som planerar att delta på egen hand. Vi vill gärna också ordna en get-together under tävlingsdagarna för deltagarna från IFN. Mer info om TJIG här.


Målgruppen för träningarna är de IFN medlemmar som planerar att tävla inkommande säsong och har eller kommer lösa ut tävlingslicens.

För att underlätta vår planering och förberedelser, vänligen fyll i formuläret nedan för att anmäla ert intresse för både träningsdagarna och eventuellt deltagande i TJIG.

Vi ser fram emot att se många deltagare på träningarna. Glöm inte att hålla utkik efter mer information här på sidan och på vår SOME!

Kategorier:
Vinterträningar