Rude Näs vandringspris 2024

Under säsongen 2023 introducerade IF Nykarlebynejden Rude Näs vandringspris. Vi kommer även i år att fortsätta utdelningen av priset och här följer lite information om upplägget.

Vad är Rude Näs vandringspris?

Rude Näs vandringspris är ett årligt pris som tilldelas en flicka och en pojke som under säsongen har tävlat för IF Nykarlebynejden och visat framgång och mångsidighet inom friidrott. Priset har instiftats för att främja deltagandet i tävlingar och som inspiration att pröva på fler olika grenar under tävlingstillfällen.

Bedömningskriterier:

Bedömningen för vandringspriset baseras på tilastopajas tulevat tähdet poängräkningssystem. Detta system hjälper oss att utvärdera och belöna prestationer på ett rättvist och transparent sätt.

Viktigt att notera:

  • Varje medlem kan bara tilldelas vandringspriset en gång.
  • Vandringspriset kommer att delas ut i samband med säsongens avslutningsceremoni.
  • Delas ut bland IFN föreningsmedlem som tävlat för föreningen under säsongen

Vår förhoppning:

Vi hoppas att Rude Näs vandringspris kommer att fungera som motivation för både nya och befintliga medlemmar i föreningen. Genom att uppmuntra till deltagande i friidrottstävlingar och utforskande av olika grenar, strävar vi efter att hjälpa ungdomar att växa och utvecklas som idrottare samt att skapa en miljö med ökat engagemang i föreningen.

Vi ser fram emot att fira och erkänna våra talangfulla ungdomar under årets säsongsavslutning och ser fram emot en framgångsrik säsong för alla i IF Nykarlebynejden.

Kategorier:
IFN föreningen Nyhet