Aktuellt inför ny säsong

Efter en framgångsrik sommar 2023 och en stunds välbehövlig vila är det nu dags att blicka fram till säsongen 2024. TC Botnias träningar har startat upp i Botniahallen, ett ypperligt tillfälle för idrottare födda 2011 eller tidigare att träna med proffs och dessutom lära känna ungdomar från övriga föreningar.

Nu när säsongen 2024 startat betyder det att allas licenser skall förnyas. Nytt för i år är man köper och betalar licensen själv. Licensen köps via suomisport.fi. HÄR finns info hur man går till väga.

IFNs vinterträningar drar också igång efter höstlovet. Meddela om din medverkan här. Eftersom deltagarna inte är försäkrade under våra träningar så bör man se efter att man har har en gällande olycksfallsförsäkring ikraft. I licensavgiften ingår olycksfallsförsäkring för barn födda 2011 eller senare så det löns att teckna licensen direkt man inleder träningssäsongen.

Medlemsavgiften för år 2023 skall också betalas. Har man inte gjort det så finns det ännu chans att göra det nu. Vi kommer i slutet av oktober/ början av november att sända ut medlemsavgifterna per epost eller post åt de som inte hunnit betala den. Här kan du fylla i din medlemsansökan om du inte gjort det: Bli medlem i IF Nykalebynejden – IF Nykarlebynejden

Kategorier:
IFN föreningen Vinterträningar