IFNs poängjakt 2024

Nu är det dags att dra igång årets spännande tävlingssäsong för friidrott! IF Nykarlebynejden fortsätter förra årets poängpass-koncept, där medlemmarna har chansen att samla poäng genom deltagande i olika tävlingar under säsongen. Detta är ett utmärkt sätt att utmanas och sporras till att delta i ännu fler tävlingar.

Hur fungerar poängpasset?

  • Tävlingsperiod: Poängpasset gäller under friidrottssäsongen 2024, från 1 april till 30 september 2024
  • Poänginsamling: Samla poäng genom att delta i olika tävlingar inom friidrott. Poängen beräknas baserat på ditt deltagande i tävlingar
  • Inlämning av poängpass: Fyll i ditt poängpass med information om de tävlingar du deltagit i och de poäng du har samlat enligt instruktionen på passet. Lämna in ditt ifyllda poängpass senast den 13 oktober 2024 till någon av styrelsemedlemmarna i IFN.
  • Säsongsavslutning och prisutdelning: Delta i vår säsongsavslutning i oktober och ta emot ditt pris enligt den nivå av poäng du har uppnått. Ju fler poäng du samlar, desto högre nivå och större pris.

Viktigt att komma ihåg:

För att delta i Poängjakten behöver du vara medlem i IFN och för tävlingsverksamheten ha en giltig tävlingslicens. Mer information om hur du blir medlem och skaffar tävlingslicens hittar du på hemsidan.

Vi ser fram emot att se dig på tävlingsbanorna i sommar!

Kategorier:
IFN föreningen Nyhet Tävlingar