Junior FM

Innesäsongens Junior FM för 17-22 ordnades detta år i Botniahallen och IFN hade 5 deltagare på plats.

På lördagen deltog Sara Cederholm och Nadja Öhman på 60meter u17. Det var 72 anmälda deltagare i klassen och bara 12 slapp vidare till Semifinal. IFN flickornas tid räckte inte denna gång till en semifinal men båda sprang personligt rekord.

I stavhoppet u17 deltog Robin Liljeqvist. Han förbättrade det egna rekordet med hela 25cm då han klarade 420cm och placerade sig på en 7de plats i resultatlistan.

I kula P17 kula ställde Gabriel Eklund upp. I den sista stöten flög den 5kg tunga kulan hela 15,06 meter och Gabriel blev 4de i kulatävlingen.

På söndagen tävlade Malin och Sara Cederholm. Sara sprang 300m för första gången inomhus och blev andra i sitt heat med tiden 45,46. Malin tävlade för första gången med 4 kgs kula och kom till final, och blev 8nde.

alla resultat från Inomhus FM hittas här :Live – SM-hallit M/N22-19-17 (tuloslista.com)

Bilderna är från SFIs bildbank och mera bilder från tävlingen hittas på sfibilder.kuvat.fi. För att vara en liten förening är vi väldigt stolta att ha haft fem deltagare på plats och hoppas att den fina trenden håller i sig till sommmarsäsongen.

Kategorier:
Tävlingar