Nytt Upplägg för IFN Föreningskläder

Samarbete med Mattssons

Vi är glada att meddela att vi nu inför den kommande säsongen inleder ett samarbete med Mattssons i Jakobstad för våra föreningskläder. Med detta samarbete får vi en smidigare och mer tillgänglig beställningsprocess för våra föreningskläder.

Beställning före 1 Maj

Redan nu är föreningsshoppen öppen och ni hittar den på Mattssons hemsida under föreningsshop / IF Nykarlebynejden eller via länken här. OBS! Vi rekommenderar att ni gör er klädbeställning före den 1 Maj för att säkerställa att era beställda plagg hinner med i den första beställningen till leverantören.

Kläderna

Vi kommer att fortsätta med stort sett samma urval av kläder från Noname, vilket innebär att modeller och storlekar kommer att vara bekanta för många av er. Det finns några nya modeller av plagg så för er som önskar prova kläderna finns det möjlighet att göra det vid ett klädprovningstillfälle som kommer att hållas vid Stjärnhallen den 29 april kl. 18:30-20:00.

Utseendemässigt kommer kläderna att vara lika som tidigare med den skillnaden att vi har nya sponsorer som syns på plaggen. Stor tack till sponsorerna!

Kategorier:
IFN föreningen Kläder Nyhet